Naša trgovina “Kommdata” se nahaja v centru nakupovalnega središča BTC Ljubljana. Vedno imamo na zalogi veliko novih in rabljenih mobilnih telefonov, dlančnikov in ostalih GSM in UMTS komunikacijskih naprav. Pri nas lahko tudi kupite predplačniške pakete iz aktualne ponudbe Izi mobil.

Pri nas vam odkupimo vaš telefon in izplačamo gotovino takoj po cenitvi vašega aparata, ki jo izvede naš prodajalec. Brez predhodnega ogleda telefonskega aparata ne moremo oceniti, zato vas vabimo, da nas obiščete in s seboj prinesete vso dokumentacijo, embalažo, polnilnike, skratka vso opremo od aparata, ki bi ga želeli prodati.

Kommdata vam nudimo, nakup “staro za staro” in “staro za novo”!

DSC_0001

 

V MobiTrgovini na naslovu www.mobitrgovina.com lahko kupite vse vrste novih in rabljenih telefonov, če nas pa obiščete v naši trgovini “Kommdata”, ki se nahaja v centru nakupovalnega središča BTC v Ljubljani, pa vam nudimo možnost nakupa novih in rabljenih telefonov iz naše ponudbe po sistemu “staro za staro” in “staro za novo”. S seboj morate prinesti vaš stari telefon z vso pripadajočo opremo, osebni dokument in na licu mesta vam ga bomo lahko ocenili in odkupili. Odkupne cene so nižje od prodajnih.

 

Parkirni prostor Kommdata

Kommdata mobitrgovina.com

V trgovini Kommdata

 

V naši trgovini imate poleg gotovine možnost plačila tudi z različnimi plačilnimi karticami:

Plačilne kartice

 

Kontakt