Naša trgovina “Kommdata Mobitrgovina” se nahaja v centru nakupovalnega središča BTC Ljubljana. Vedno imamo na zalogi veliko novih in rabljenih mobilnih telefonov, dlančnikov in ostalih GSM in UMTS komunikacijskih naprav. Pri nas lahko kupite tudi predplačniške pakete iz aktualne ponudbe “Izi mobil”. Pri nas vam odkupimo vaš telefon in izplačamo gotovino takoj po cenitvi, ki jo izvede naš prodajalec. Brez predhodnega ogleda, telefonskega aparata ne moremo oceniti, zato vas vabimo, da nas obiščete in s seboj prinesete vso dokumentacijo, embalažo, polnilnike, skratka vso opremo aparata, ki bi ga želeli prodati.

 

KOMMDATA vam nudi, nakup “staro za staro” in “staro za novo”!

V spletni MobiTrgovini, na naslovu www.mobitrgovina.com, lahko kupite vse vrste novih in rabljenih telefonov. Če nas obiščete v naši trgovini “Kommdata”, ki se nahaja v centru nakupovalnega središča BTC v Ljubljani, pa vam nudimo možnost nakupa novih in rabljenih telefonov iz naše ponudbe po sistemu “staro za staro” in “staro za novo”. S seboj prinesite vaš stari telefon z vso pripadajočo opremo, osebni dokument in na licu mesta vam ga bomo lahko ocenili in odkupili. Odkupne cene so nižje od prodajnih!

 

Parkirni prostor Kommdata

Kommdata Mobitrgovina

Prostor v trgovini Kommdata

Prostor v trgovini Kommdata

Prostor v trgovini Kommdata

Prostor v trgovini Kommdata

 

V naši trgovini imate poleg gotovine možnost plačila tudi z različnimi plačilnimi karticami:

Plačilne kartice

 

Kontakt

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več