Splošni pogoji spletne trgovine Kommdata Mobitrgovina so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

S spletno prodajalno Kommdata Mobitrgovina upravlja podjetje Brista d.o.o., ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana, matična številka: 3334937, davčna številka: SI27737926, ki je tudi ponudnik e-storitev.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Kommdata Mobitrgovina, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino Kommdata Mobitrgovina in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa v poslovalnici podjetja Brista d.o.o. (poslovalnica v BTC-ju, ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana).

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila (ali nakupa). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Podatki o ponudniku / prodajalcu:

Naziv podjetja: Brista d.o.o.
Odgovorna oseba: Mark Harc
Sedež podjetja: ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana
Identifikacijska številka za DDV: SI27737926, - OD 07.11.2011
Transakcijski račun: Brista d.o.o. (IBAN) SI56 0284 3026 3010 830 NLB d.d.
SWIFT (BIC koda): LJBASI2X
Matična št.: Brista d.o.o. - 3334937,
Osnovni kapital: 8763,14 EUR, 2.100.000,00 SIT
Vpis v register: Brista d.o.o. - Okrožno sodišče v Ljubljani (srg 2008/20961)
Podjetje JE zavezanec za DDV.
Podjetje ni član Gospodarske zbornice Slovenije.

Vrste uporabnikov

S potrjeno registracijo na spletno trgovino Kommdata Mobitrgovina postane obiskovalec član naše spletne strani Kommdata Mobitrgovina, z enkratnim vpisom pa gost naše spletne strani. Tako gost kot član Kommdata Mobitrgovina pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini Kommdata Mobitrgovina.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član spletne trgovina Kommdata Mobitrgovina obiskovalec izbere uporabniško ime in geslo, katero potrdi prek njegove elektronske pošte. Uporabniško ime in geslo člana nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki (osebni podatki, telefonska številka, e-poštni naslov, itd.).

Registracijo je možno opraviti tudi med postopkom nakupa.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@mobitrgovina.com. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

Nakup artikov, ki so na zalogi v poslovalnici v BTC-ju v Hali 9, je mogoč tudi brez vpisa v spletno trgovino Kommdata Mobitrgovina in sicer po ceni, ki je enaka tisti kot na spletni strani www.mobitrgovina.com .

Dostopnost informacij

Podjetje Brista d.o.o. se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:

Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja prek spleta se naša ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Cena v spletni trgovini Kommdata Mobitrgovina je prikazana kot Redna cena ter Akcijska cena. Vse cene veljajo za vse registrirane uporabnike naše spletne strani (to je za uporabnike, ki podjetju Brista d.o.o. zaupajo svoje podatke). V poslovalnici so vsi artikli na voljo za nakup, ki so tudi na voljo na spletu ter so na njih prikazane končne cene (Redna ali Akcijska cena).

Artikel z oznako "Ugodna cena - Akcija" kupcu omogoča nakup izdelka po cenejši - nižji ceni.
Artikel z oznako "Odprodaja" - gre za izdelke, katerih dobava ni več možna ali pa se jih kmalu ne bo moglo dobaviti. Cena izdelkov je precej znižana - tudi do 90%.
Artikel z oznako "Kot nov" - izdelek je praktično nov, torej zelo malo ali nič uporabljan..
Artikel z oznako "Razstavni model" - izdelek je bil bodisi na izložbenem stojalu, a je popolnoma nov in neuporabljan. A vseeno mu pripada garancija, ki je določena predhodno.
Artikel z oznako "Odprta embalaža" - izdelek ima odprto embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
Artiklu z oznako "Dodatno znižano" ima še dodatno znižano ceno glede na spletno ceno, ki velja do odprodaje zalog tega artikla. Odstotek znižanja je naveden ob artiklu.

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med podjetjem Brista d.o.o. in kupcem je v spletni trgovini Kommdata Mobitrgovina sklenjena v trenutku, ko podjetje Brista d.o.o. kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za podjetje Brista d.o.o. kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (t.i. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Kommdata Mobitrgovina.

Plačilni pogoji:

Ob nakupu v spletni trgovini www.mobitrgovina.com lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

Osebni prevzem - predplačilo na račun podjetja - 100% avans
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico v trgovini (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Karanta in BA Maestro)
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico v trgovini (Diners Club ali Discover)
Osebni prevzem - obročno plačilo s plačilno kartico v trgovini (Diners Club do 24 mesecev)*
Osebni prevzem - obročno plačilo s plačilno kartico v trgovini (Visa ali Mastercard do 12 obrokov)**
Osebni prevzem - plačilo prek plačilnega sistema PayPal
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico prek spleta (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)
Dostava - predplačilo na račun podjetja - 100% avans
Dostava - plačilo po povzetju
Dostava - plačilo prek plačilnega sistema PayPal
Dostava - plačilo s plačilno kartico prek spleta (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)

Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe Celoten proces od oddaje izdelka v košarico do nakupa si lahko pogledate tukaj: Pregled tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe

Cene

Podjetje Brista d.o.o. ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi natisnjen račun na naslov kupca. V primeru osebnega prevzema v poslovalnici prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Nakup za pravne osebe

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da pri podatkih plačnika na blagajni vnesete Naziv podjetja, označite če ste davčni zavezanec za DDV, davčno številko podjetja in potrdite strinjanje s pogoji poslovanja.

Če želite račun na podjetje, sprejemate pogoje poslovanja, ki veljajo za podjetja. Glavna razlika je v možnostih odstopa od pogodbe: podjetjem, samostojnim podjetnikom in drugim pravnim osebam omogočamo vračilo dobavljenih artiklov v okviru garancijskih pogojev. Naštete pravne osebe nimajo možnosti odstopa od pogodbe v 14 dneh od prevzema artikla brez razloga, kot to velja za potrošnike (fizične osebe). Podrobna navodila za oddajo naročil pravnim osebam najdete tukaj.

Vračilo kupnine za pravne osebe ni možno. Za nakupe pravnih oseb prav tako veljajo Splošni pogoji poslovanja Kommdata Mobitrgovina, več o možnostih vračil v okviru garancijskih pogojev si lahko preberete v nadaljevanju strani oziroma na strani o vračilih.

Spletna trgovina Kommdata Mobitrgovina pravnim osebam omogoča naslednje načine plačila:

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@mobitrgovina.com.

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov poslovalnice podjetja: Brista d.o.o., ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana ali ga osebno prinese v poslovalnico prodajalca (BTC, ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana).

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Obrazec za odstop od pogodbe

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe. Možnosti odstopa od pogodbe ni pri nakupu programske opreme ali avdio in video nosilcev, če je potrošnik odprl varnostni pečat.

Odstop od pogodbe ni mogoč za blago: Vračilo opravljenih vplačil vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave s strani podjetja) bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik (kar je najbolj običajno s plačilom na transakcijski račun), razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugačnega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.

Odstop od pogodbe se vrši z odpošiljanem blaga na naslov Brista d.o.o. , ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana ali z dopisom na kontaktni email info@kommdata.info , blago pa vrniti v 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejemu brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, kompletni, nepoškodovani in v originalni embalaži, drugače se kupnina NE VRNE. Priložena mora biti kopija računa. 

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

Alternativno reševanje sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Podjetje Brista d. o. o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je potrošnikom na voljo na povezavi TUKAJ. Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Garancija

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira podjetje Brista d.o.o., ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Za rabljene izdelke (mobilniki) je garancija 8 dni na brezhibno delovanje aparata, na baterijo garancije ni!

Za artikle, ki jih v garancijski postopek pošlje po pošti, potrošnik krije stroške pošiljanja.

Stvarna napaka Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančno opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.

Podjetje se je dolžno na reklamacijo odzvati v 8 dneh.

Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

Kdaj je napaka stvarna? Kadar:

Kako se preverja primernost artikla? Preverja se z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu. Kako se stvarno napako uveljavi? Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. 

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

Dostava

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije, za tujino pa sta zadolžena DHL in Pošta Slovenije. Podjetje Brista d.o.o. si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnila bolj učinkovito.

Varnost

Kommdata Mobitrgovina uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Kommdata Mobitrgovina v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Varovanje osebnih podatkov

Kommdata Mobitrgovina se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1.

Uporabnik se mora zavedati, da je dolžan spletnemu trgovcu posredovati svoje osebne podatke v pravilni in resnični obliki, prav tako je dolžan spletnega trgovca obvestiti o spremembi svojih podatkov. Uporabnik s sprejetjem teh pogojev potrjuje, da so osebni podatki, ki jih je navedel, pravilni.

Omejitev odgovornosti

Kommdata Mobitrgovina se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Kommdata Mobitrgovina ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Kommdata Mobitrgovina ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Kommdata Mobitrgovina mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerna, zavajajoča ali žaljiva. Prav tako ne odgovarjamo za informacije v mnenjih in se omejujemo od kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz podanih informacij v mnenjih.

Kommdata Mobitrgovina ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih Kommdata Mobitrgovina v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Dobavni rok, dostava in stroški pošiljanja:

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-3 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 5 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti na e-naslov, ki ga boste navedli ob naročilu.

Dostava naročenega blaga:

Dostavo vrši: Pošta Slovenije (Cena dostave je 5 EUR za pošiljko, pri prodaji dodatne opreme v vrednosti do 30 EUR, pa je cena dostave 4 EUR.).

Blago bomo dostavili na poštni naslov, ki ga boste navedli v naročilnici. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate navesti v opombah naročila.

 

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV, razen za rabljene artikle - Pri nekaterih novih aparatih v ceno ni vključen 22% ddv - velja predvsem za podjetja - za več info pokličite prodajalca ! Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Brista d.o.o., ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana elektronski trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v trgovini "KOMM DATA" Brista d.o.o, ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja blaga.Plačila

V spletni trgovini je možno plačilo po povzetju, predračunu, ali gotovinsko (POS) pri prevzemu v naši trgovini v BTC-ju.

Možno je tudi plačilo prek plačilnega sistema PayPal, kupcem pa se zaračuna dodatna provizija pri plačilu (3,4% od vrednosti nakupa + 0,35€). V znesek provizije je DDV že vračunan.

Obročno plačilo Leanpay
Spletni nakup lahko porazdelite tudi na obroke.

Več o tem na povezavi: https://www.leanpay.si/
Splošni pogoji: https://app.leanpay.si/terms-of-usePravno obvestilo

Spletna trgovina www.mobitrgovina.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

 

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.mobitrgovina.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev www.mobitrgovina.com ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.

 

Arhiviranje pogodbe:

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja Brista d.o.o. , ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@kommdata.info

Pogodba vsebuje vse člene navedene v skupini s katerimi se mora kupec strinjati ob morebitnem naročilu blaga.Točnost podatkov

Podjetje  Brista d.o. ulica gledališča BTC 2, 1000 Ljubljana si pri vnašanju podatkov v spletno trgovino www.mobitrgovina.com  pridržuje pravico možnosti napačnega vnosa cene ali opisa, tako da za napake ne odgovarjamo. Prav tako pa so slike lahko tudi simbolične!Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.

Vsi izdelki v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

Pogoji garancije za LCD zaslone

Garancija NE VELJA za izdelke, ki so bili izpostavljeni vodi, ognju, streli ali drugim napakam na električnem omrežju. Prav tako garancija NE VELJA za izdelke, ki so bili mehansko poškodovani - potrgani, razrezani, počeni LCD-ji, potrgani flex kabli, ipd.

Garancijski roki

Garancijski roki za blago v naši trgovini so enotni razen v primeru, ko je v opisu artikla naveden drugačen rok garancije.

Rabljeno blago - 8 dni

Novo blago 12- 24 mesecev

Dodatna oprema (USB kabli, Originalne, neoriginalne baterije in ostalo) - 6 mesecev

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več