Podatki o ponudniku / prodajalcu:

Naziv podjetja: Brista d.o.o.
Odgovorna oseba: Mark Harc
Sedež podjetja: Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana

Identifikacijska številka za DDV: SI27737926 , - OD 07.11.2011
Transakcijski račun: Brista d.o.o. (IBAN) SI5603102-1000349750 SKB d.d.
SWIFT (BIC koda): SKBASI2X

Matična št.: Brista d.o.o. - 3334937 ,

Osnovni kapital: 8763,14 EUR , 2.100.000,00 SIT

Vpis v register: Brista d.o.o. - Okrožno sodišče v Ljubljani (srg 2008/20961)

Podjetje JE zavezanec za DDV.
Podjetje ni član Gospodarske zbornice Slovenije.

 

Plačilni pogoji:

Ob nakupu v spletni trgovini www.mobitrgovina.com lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

Osebni prevzem - predplačilo na račun podjetja - 100% avans
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico v trgovini (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Karanta in BA Maestro)
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico v trgovini (Diners Club ali Discover)
Osebni prevzem - obročno plačilo s plačilno kartico v trgovini (Diners Club do 24 mesecev)*
Osebni prevzem - obročno plačilo s plačilno kartico v trgovini (Visa ali Mastercard)**
Osebni prevzem - obročno plačilo s plačilno kartico v trgovini (American Express na 3, 6 ali 12 mesecev)***
Osebni prevzem - plačilo prek plačilnega sistema PayPal
Osebni prevzem - plačilo s plačilno kartico prek spleta (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)
Dostava - predplačilo na račun podjetja - 100% avans
Dostava - plačilo po povzetju
Dostava - plačilo prek plačilnega sistema PayPal
Dostava - plačilo s plačilno kartico prek spleta (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)

*Obročno odplačevanje z Diners Club plačilno kartico je možno le v primeru, če ima plačilna kartica oznako za Slovensko kartico (DC UV). Podjetje Brista d.o.o., si pridržuje pravico do dviga cen izdelkov zaradi dodatnih stroškov pri obročnem plačilu z Diners Club plačilno kartico. Dvig cen je določen glede na končno ceno prodanih izdelkov na računu in številu obrokov, in sicer:
- od 2 do 6 obrokov se obračuna 5,1% od končne cene izdelkov na računu
- od 7 do 24 obrokov se obračuna 6,3% od končne cene izdelkov na računu
Znesek dodatnih stroškov se obračuna na blagajni in prišteje h končnemu znesku izdelkov na prodajnem računu. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na enega izmed svetovalcev oz. prodajalcev.

**Obročno odplačevanje z Visa ali Mastercard je možno le v primeru, če je izdana s strani slovenskega ponudnika. Stranka mora z banko imeti sklenjeno pogodbo o obročnem poslovanju. Ob nakupu pa prek SMS sporočila na svojem mobilniku izbere želeno število obrokov. Obročno odplačevanje NI možno za plačilne kartice Visa in Mastercard. katere so izdane s strani NLB banke.

***Obročno odplačevanje s plačilno kartico American Express je možno na 3, 6 ali 12 obrokov. Stranka je dolžna prodajalcu pred pričetkom transakcije povedati, na koliko obrokov bi naročene izdelke želela plačati. Podjetje Brista d.o.o., si pridržuje pravico do dviga cen izdelkov zaradi dodatnih stroškov pri obročnem plačilu z American Express plačilno kartico. Dvig cen je določen glede na končno ceno prodanih izdelkov na računu in številu obrokov, in sicer:
- pri nakupu na 3 obroke se obračuna 4,3% od končne cene izdelkov na računu
- pri nakupu na 6 obrokov se obračuna 5,3% od končne cene izdelkov na računu
- pri nakupu na 12 obrokov se obračuna 7,45% od končne cene izdelkov na računu
Znesek dodatnih stroškov se obračuna na blagajni in prišteje h končnemu znesku izdelkov na prodajnem računu. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na enega izmed svetovalcev oz. prodajalcev.

  

Dobavni rok, dostava in stroški pošiljanja:

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-3 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 5 dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti na e-naslov, ki ga boste navedli ob naročilu.

Dostava naročenega blaga:

Dostavo vrši: Pošta Slovenije (Cena dostave je 5 EUR za pošiljko, pri prodaji dodatne opreme v vrednosti do 30 EUR, pa je cena dostave 4 EUR.).

Blago bomo dostavili na poštni naslov, ki ga boste navedli v naročilnici. V kolikor je naslov prejemnika drugačen, ga morate navesti v opombah naročila.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga:

Potrošnik ima pravico da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju Brista d.o.o. sporoči da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom pogodbe, je strošek neposrednega vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu

Odstop od pogodbe se vrši z odpošiljanem blaga na naslov Brista d.o.o. , Šmartinska cesta 152 (Hala 9), 1000 Ljubljana ali z dopisom na kontaktni email info@kommdata.info , blago pa vrniti v 30 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejemu brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, kompletni, nepoškodovani in v originalni embalaži, drugače se kupnina NE VRNE. Priložena mora biti kopija računa. Ponudnik Brista d.o.o. , Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana vrne celotno kupnino po računu najkasneje v roku 30-ih dni od odstopa od pogodbe. Kupec mora biti lastnik TRR saj lahko podjetje Brista d.o.o. vrne kupcu kupnino le na TRR .

 

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV, razen za rabljene artikle - Pri nekaterih novih aparatih v ceno ni vključen 22% ddv - velja predvsem za podjetja - za več info pokličite prodajalca ! Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Brista d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana elektronski trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen v trgovini "KOMM DATA" Brista d.o.o, Šmartinska cesta 152-Hala 9. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja blaga.

 

Plačila

V spletni trgovini je možno plačilo po povzetju, predračunu, ali gotovinsko (POS) pri prevzemu v naši trgovini v BTC-ju.

Možno je tudi plačilo prek plačilnega sistema PayPal, kupcem pa se zaračuna dodatna provizija pri plačilu (3,4% od vrednosti nakupa + 0,35€). V znesek provizije je DDV že vračunan.

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.mobitrgovina.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

 

Varovanje podatkov in zasebnost

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini www.mobitrgovina.com je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev www.mobitrgovina.com ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki.

 

Arhiviranje pogodbe:

Sklenjena pogodba med naročnikom in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja Brista d.o.o. , Šmartinska cesta 152(Hala 9), 1000 Ljubljana. Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: info@kommdata.info

Pogodba vsebuje vse člene navedene v skupini s katerimi se mora kupec strinjati ob morebitnem naročilu blaga.

 

Točnost podatkov

Podjetje  Brista d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000  Ljubljana si pri vnašanju podatkov v spletno trgovino www.mobitrgovina.com  pridržuje pravico možnosti napačnega vnosa cene ali opisa, tako da za napake ne odgovarjamo.

 

Garancija

Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.

Vsi izdelki v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

Pogoji garancije za LCD zaslone

Garancija NE VELJA za izdelke, ki so bili izpostavljeni vodi, ognju, streli ali drugim napakam na električnem omrežju. Prav tako garancija NE VELJA za izdelke, ki so bili mehansko poškodovani - potrgani, razrezani, počeni LCD-ji, potrgani flex kabli, ipd.

Garancijski roki

Garancijski roki za blago v naši trgovini so enotni razen v primeru, ko je v opisu artikla naveden drugačen rok garancije.

Rabljeno blago - 8 dni

Novo blago 12- 24 mesecev

Dodatna oprema (USB kabli, Originalne, neoriginalne baterije in ostalo) - 6 mesecev