Bi želeli kupiti nov telefon ali tablico, pa ne veste kaj bi z Vašim starim aparatom? V naši prodajalni Vam stari telefon ali tablico strokovno pregledamo in ocenimo, podamo odkupno ceno, vi pa na podlagi podane odkupne cene izbirate med gotovinskim izplačilom ali eno izmed spodnjih možnosti:

  1. Menjava Vašega aparata za aparat iz naše ponudbe po sistemu “staro za novo”
  2. Menjava Vašega aparata za aparat iz naše ponudbe po sistemu “staro za staro”
  3. Menjava Vašega aparata za aparat iz naše ponudbe po sistemu “novo za novo”
  4. Menjava Vašega aparata za aparat iz naše ponudbe po sistemu “novo za staro”

Vsi aparati morajo biti delujoči in nepoškodovani (iCloud zaklenjeni aparati, aparati s počenim zaslonom, nedelujočim LCD zaslonom ali manjkajočimi deli na aparatu ne pridejo v poštev), zaželjeno pa je tudi, da imajo vso pripadajočo opremo (embalaža, račun, polnilec, slušalke, …). V nasprotnem si pridržujemo pravico do spremembe odkupne cene. Priporočljivo je, da imajo aparati baterijo napolnjeno na vsaj 50%, v primeru odkupa več kosov aparatov pa je potrebno le-te pustiti na testiranju (testiranje lahko traja do 5 delovnih dni in je odvisno od količine aparatov, ki se testirajo).

Najprej izpolnite obrazec za informativno oceno

 

[recaptcha size: compact]

 

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. V primeru, da je Vaš aparat primeren za odkup, lahko aparat pošljete po pošti z Vašimi podatki in Vaš TRR, kamor se odkupnina po testiranju nakaže. V nasprotnem primeru se boste morali oglasiti v naši prodajalni v BTC-ju (Hala 9), kjer si bomo aparat ogledali, ga stestirali, podali končno odkupno ceno in uredili vso potrebno dokumentacijo.
Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več