Samsung Galaxy A51

Oglejte si celotno sliko na brezkončnem O-zaslonu

Brezkončni O-zaslon A51 optimizira vizualno simetrijo. Na 16,4 cm (6,5″) FHD+ širokokotnem zaslonu lahko zdaj brez prekinitev igrate igre, gledate filme ali nadaljevanke, brskate po internetu in opravljate več zadev hkrati — vse s pomočjo Super AMOLED tehnologije. Uživajte v izkušnji pametnega telefona, ki zmanjša okvir in poveča vsak centimeter prostora na zaslonu.

Zasnovan za izpopolnjeno raven elegance in udobja

Vzorec oblike Galaxy A51 mobilnega telefona se izraža v gladkih in elegantnih pastelnih odtenkih ter vključuje diamantne barve – črno, belo in modro. Vrhunski sijaj doda elegantnemu in ozkemu ohišju ravno dovolj elegance in udobja.

Štiri kamere vam omogočajo fotografiranje z boljšo perspektivo

48-MP glavno kamero z izjemno visoko ločljivostjo uporabite za jasne in čiste fotografije, podnevi in ponoči. 123-stopinjska ultra širokokotna kamera z 12 MP ujame več. Nadgradite 5-MP makro kamero za izpopolnjene posnetke od blizu ter uporabite več učinkov sprotnega ostrenja na globinski kameri s 5 MP in tako vedno poudarite osrednji motiv.

Energija, ki zdrži dlje

Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 4.000-mAh (tipično)* baterijo imate dovolj moči za predvajanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. In če je vaša baterija skoraj prazna, jo vključite in napolnite s funkcijo 15-W hitrega polnjenja.

Vir: Samsung
(https://www.samsung.com/…/s…/galaxy-a51-a515/SM-A515FZBVEUG/)

 

Sorodne novice

 

Ana
1. marca, 2020 13:23

Pozdravljeni,
zanima me komu so namenjeni promocijski mobilni aparati?
Lp,
Ana

Kommdata
2. marca, 2020 18:28

Pozdravljeni,

v ponudbi imamo aparate v naslednjih kategorijah:

novi mobilni aparati
rabljeni mobilni aparati
ugodna cena
razstavni modeli
odprta embalaža
dodatno znižano

Do ponudbe novih aparatov znamke Samsung Galaxy A51, lahko dostopate preko spletne povezave: https://mobitrgovina.com/?orderby=price-desc&s=samsung+galaxy+a51&post_type=product&tags=1&ixwps=1

Za dodatna pojasnila ostajamo na voljo.

Lep pozdrav.

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več