Zgolj 21,99 evrov za pametno ročno uro Oukitel W1

Kitajski trgovci so že večkrat dokazali, da lahko ponudijo kakovostne in tehnološko dovršene pametne ročne ure po več kot ugodni maloprodajni ceni. Za pametno ročno uro Oukitel W1 so že teko nizko ceno še dodatno znižali pri spletnem trgovcu Cafago. Ta je namreč na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j2961b.html?aid=novice s kuponom »AD2961« (brez narekovajev) lahko naša že za zgolj 21,99 evrov. Ker gre za izjemno nizko ceno, so bo ta ponudba iztekla konec novembra, kar pomeni, da moramo z nakupom pohiteti.

Pametna ročna ura Oukitel W1je primerna tudi za ljubitelje športa, saj jo bomo lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost. Novost je opremljena še z zaslonom OLED s 2,4-centimetrsko (0,95-palčno) diagonalo, ki je zaščiten pred neželenimi praskami. Ročna ura tehta zgolj 38 gramov, opremljena pa je s številnimi senzorji in tehnologijami za spremljanje aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje in podobno.

Vgrajena baterija zmogljivosti 170 miliamper ur bo zadoščala za celodnevno avtonomijo tudi od pogostejši uporabi. Pametno ročno uro Oukitel W1 lahko seveda brez težav povežemo tudi z mobilnimi napravami Android in iOS, kar še poveča njeno uporabnost.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.