Univerzalni teleskopski adapter za pametne telefone!!!

Univerzalni teleskopski adapter za pametne telefone!!!Verjetno ste že slišali za rek “preproste stvari so najboljše.” Projekt dveh Američanov najverjetneje ne bo nominiran za Nobelovo nagrado, vendar pa je njun univerzalni adapter, ki omogoča uporabo pametnega telefona za zajem fotografij skozi daljnogled ali teleskop, bržkone kombinacija preprostosti in odličnosti. Prav slednje pa je ključnega pomena za inovacije sodobnega časa. Adapter Snapzoom omogoča povezovanje pametnih telefonov (kot so npr. Samsung Galaxy SIII/IV in iPhone 4/5) z večino daljnogledov in amaterskih teleskopov, s čemer lahko na izjemno preprost način, fotoaparatu v mobilnem telefonu bistveno povečamo njegov domet.

Pri tem je potrebno opozoriti, da ne gre za edinstven izdelek na tržišču, je pa prav gotovo prvi, ki nosi oznako univerzalen. Sam projekt se je znašel med 10 finalisti Endgadgetovega natečaja Insert Coin in bo te dni predstavljen na prireditvi Expand, kjer se bo poleg borbe za glavno nagrado v vrednosti 10.000 evrov, lahko predstavil tudi potencialnim investitorjem, s pomočjo katerih bi lahko omenjen produkt že kmalu našel pot na svetovne trge.

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več