Tu je telefon z baterijo zmogljivosti kar 13.000 mAh!

Podjetje Oukitel je že pred leti kot prvo ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon, ki je bil opremljen z najzmogljivejšo baterijo na svetu. Tu je šlo za pametni mobilni telefon s prodajno oznako K10000 Pro, ki je bil opremljen z mogočno baterijo s kapaciteto kar 10.000 miliamper ur, kar pomeni, da smo ga lahko ob zmerni uporabi brez polnjenja uporabljali tudi do 10 dni. Ker je pri uporabnikih naletel na pozitiven odziv, so se pri konkurenčnem kitajskem podjetju Ulefone odločili, da ponudijo v prodajo pametni mobilni telefon, ki bo opremljen s še zmogljivejšo baterijo.

Tu gre za pametni mobilni telefon Ulefone Power 5, ki je opremljen z baterijo kapacitete kar 13.000 miliamper ur, kar pomeni, da ga lahko brez polnjenja uporabljamo vsaj sedem dni, kar pomeni, da bomo v »najslabšem« primeru morali telefon v enem letu napolniti zgolj 52 krat. Ker pa je novi telefon opremljen s tehnologijo hitrega polnjenja, to pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjen telefon lahko povsem napolnili v zgolj dveh urah in pol. Poleg zelo zmogljive baterije pametni mobilni telefon Ulefone Power 5 ponuja še zanimive strojne specifikacije.

Inženirji podjetja Ulefone so pametni mobilni telefon Power 5 opremili z osemjedrnim procesorjem MediaTek MTK6763, šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora. Piko na i pa daje kakovostni zaslon s 15,2-centimetrsko oziroma 6,0-palčno diagonalo ločljivosti FulHD+. Na hrbtni strani telefona pa najdemo umetno usnje in zanimivo kovinsko ploščico, ki telefonu nedvomno dajeta prestižni, in ne ceneni izgled.

Za zajemanje fotografiji, videoposnetkov in opravljanje videokonferenc ima pametni mobilni telefon Ulefone Power 5 na voljo dva digitalna fotoaparata Sony ločljivosti 21 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk in sprednji kameri ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk, vse štiri pa razpolagajo z naprednim sistemom za stabilizacijo slike. Piko na i pa daje prednameščen mobilni operacijski sistem Android 8.1 Oreo.

Predprodaja pametnega mobilnega telefona Ulefone Power 5 se bo pričela 24. aprila letos. Maloprodajna cena še ni bila razkrita, zagotovo pa ne bo pretirano visoka.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.