Tu je dokaz, da lahko nova Nokia 3310 preživi skoraj vse!

Verjetno se še vsi spomnite uradne predstavitve prenovljenega mobilnega telefona Nokia 3310 (2017), ki se je zgodila na začetku letošnjega leta, in sicer dan pred priljubljenim februarskim svetovnim kongresom mobilne telefonije (MWC 2017) v Barceloni. Nova različica legendarnega telefona je namreč v primerjavi s predhodnikom opremljena s prenovljeno tipkovnico, manjšo debelino ohišja in s tem posledično manjšo skupno težo. Prenovljena Nokia 3310 (2017) je opremljena še z večjim barvnim zaslonom, je na voljo z všečnim ohišjem v različnih barvnih odtenkih in celo s (pod)povprečnim digitalnim fotoaparatom z bliskavico LED.

Ker je predhodni model mobilnega telefona Nokia 3310 lahko zdržal praktično vse, se je nek hrvaški zanesenjak odločil, da bo kar sam preveril vzdržljivost novega telefona Nokia 3310 (2017). Ta je namreč tako v Sloveniji kot na Hrvaškem na voljo od začetka junija in sicer za slabih 60 evrov. Pri preizkušanju mobilnega telefona Nokia 3310 (2017) na padce z višine, se je ta odrezal več kot odlično, saj je brez večjih težav prenesel padce z višine na trda tla (beton in železo), in sicer tudi padce z višine dobrih dveh metrov. Razen nekoliko podrsanega in udarjenega ohišja, je telefon Nokia 3310 (2017) kljub vsem padcem še vedno deloval povsem brezhibno.

Nekoliko slabše pa se je priljubljeni mobilni telefon Nokia 3310 (2017) obnesel pri preizkusu z večtonskim delovnim strojem, ki je zapeljal čeznj. Čeprav je naprava vsaj na videz bližnje srečanje z delovnim strojem preživela le z manjšimi poškodbami ohišja in kamere, to ni bilo več mogoče vključiti. Kljub temu lahko brez skrbi rečemo, da je nova Nokia 3310 zelo trpežen telefon, ki nam bo brez težav služil dolgo časa.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.