Telefona Google Pixel ne smemo prodati naprej

Pametna telefona Google Pixel sta že kar nekaj časa v prodaji in odzivi so več ali manj vsi izjemno pozitivni. Googlu je uspelo na trgu predstaviti prvi pametni telefon na platformi Android, ki se lahko realno primerja z Applovimi iPhoni. Google Pixel telefonov ne bodo zgolj deležni uporabe najboljše različice operacijskega sistema Android ampak bodo tudi prejemali posodobitve tako hitro kot jih že skoraj 10 let uporabniki telefonov iPhone.

S pametnima mobilnima telefonoma Google Pixel in Pixel XL je vse v najlepšem redu in sicer vse dokler se uporabniki ne odločilo za prodajo Googlove naprave. Po opravljeni prodaji se namreč njihov uporabniški račun samodejno zaklene. Jezni uporabniki so za nameček od podjetja Google dobili »sporočilo«, da je to skladno z njegovimi pogoji poslovanja, glavni razlog za zaklep uporabniškega računa pa je v tem, da bi vsi uporabniki imeli enako možnost za nakup telefonov Pixel in Pixel XL, in sicer zgolj preko uradnih prodajaln, saj v nasprotnem primeru uporabniki plačajo več, kot bi sicer bilo potrebno.

Če uporabnik proda le en pametnih mobilni telefon Pixel naprej, mu podjetje Google le začasno zaklene Googlov uporabniški račun. V nasprotnem primeru pa se lahko zgodi, da se bo moral preprodajalec telefonov Pixel posloviti od svojega uporabniškega računa.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.