Še eno kitajsko podjetje pripravljeno na predstavitev zložljivega telefona

vetovni sejem mobilne telefonije Mobile World Congress 2019, ki bo od 25. do 28. februarja potekal v Barceloni, bo vsaj po prepričanju poznavalcev nekaj edinstvenega. Tu naj bi namreč kar nekaj kitajskih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov  predstavilo njihove izdelke z upogljivimi oziroma prepogljivimi zasloni. To bo v praksi pomenilo, da bomo eno napravo lahko uporabljali tako v vlogi bolj ali manj kompaktnega pametnega mobilnega telefona Android kot tabličnega računalnika.

Na prihajajočem sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 bo svoj upogljivi pametni mobilni telefon Android zagotovo predstavilo podjetje Oppo. To je namreč javnosti nedavno potrdil njihovi operativni vodja Chuck Wang, pri tem pa seveda ni razkril nikakršnih podrobnosti. Ker bo šlo za edinstven pametnih mobilni telefon so poznavalci prepričani, da bo ta pričakovano opremljen z napredno oziroma zmogljivo strojno opremo ter bo ponujal zanimive možnosti in funkcionalnosti.

Pri tem velja še omeniti, da podjetje Oppo po vsej verjetnosti ne bo edin proizvajalec, ki bo na sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 predstavil upogljivi pametni mobilni telefon. Tu naj bi svoje paradne konje predstavila tudi druga podjetja, kot so Samsung, LG in celo Huawei.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.