Samsung ponuja 10.000 USD na mesec za razvijalce aplikacij za Tizen

“Kot vodilni ponudnik na platformi Tizen stremimo k temu, da uspešno izkoriščamo vse prednosti, ki jih predstavlja ta platforma, hkrati pa trudimo, da še naprej širimo in izboljšujemo ekosistem Tizen,” je dejal Woncheol Chai, podpredsednik globalnega trženja izdelkov z oddelka poslovanja mobilnih komunikacij podjetja Samsung. “Z navdušenjem predstavljamo ta program, s katerim želimo spodbuditi razvoj in ponudbo najboljših aplikacij za skupnost Tizen, hkrati pa bomo uporabnikom omogočili še boljšo uporabniško izkušnjo.”

Sodelovati bo mogoče od februarja do oktobra 2017, sodelujejo pa lahko vsi razvijalci družabnih in ‘lifestyle’ aplikacij ter iger za operacijski sistem Tizen. Prijave za sodelovanje v programu se odprejo januarja 2017. Razvijalci bodo lahko prijavili tako nove aplikacije kot aplikacije, ki so že na voljo v trgovini Tizen, predpogoj je, da jih registrirajo in tako potrdijo sodelovanje pri programu. Registracija aplikacije bo možna na spletni strani incentive.tizenstore.com.

Program bo potekal devet mesecev. Ob koncu posameznega meseca bo vsaka izmed 100 največkrat prenesenih aplikacij iz spletne trgovine Tizen nagrajena z 10.000 USD. Zmagovalci bodo razglašeni vsakega 10. v novem mesecu; prvi zmagovalci bodo razglašeni 10. marca 2017, zadnji seznam zmagovalcev pa bo razglašen 10. novembra 2017. Več informacij o novi pobudi se nahaja na spletni strani incentive.tizenstore.com.

Razvijalci aplikacij za operacijski sistem Tizen lahko svoje aplikacije tudi monetizirajo, in sicer prek mobilnih oglasov s pomočjo InMobi Ad Software Development Kit (SDK). Več informacij in prenos SDK je na voljo na spletni povezavi developer.tizen.org.

Vir: mobile / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.