Samsung naj bi v kratkem predstavil Tablico Galaxy Tab S3

Na platformi Android se glede ponudbe kvalitetnih in zmogljivih tabličnih računalnikov v tem trenutku ne dogaja veliko. Proizvajalci se več ali manj osredotočajo na cenovno dostopnejše modele in tako Applu prepuščajo vrh ponudbe. Lansko leto naj bi po neuradnih informacijah predstavitev naslednje generacije tablic načrtovali pri Samsungu vendar pa se je, po poročanjih medijev, to spremenilo. Vzrok za to so težave z baterijo v samsungovih pametnih telefonih Galaxy Note 7. Pri Samsungu so predstavitev tablic načrtovali za septemberski dogodek IFA a se je vse skupaj prestavilo.

Po najnovejših informacijah naj bi pri Samsungu predstavitev nove generacije tabličnih računalnikov načrtovali za februarski svetovni mobilni kongres MWC. Slednji se bo odvijal konec meseca februarja v Barceloni in predstavlja največji dogodek mobilne industrije v letošnjem letu.

Kakšne novosti pripravljajo pri Samsungu s tablico Galaxy Tab S3 še ni znano. Veliko informacij presenetljivo ni na voljo zato so ugibanja netočna. Brez dvoma bodo pri podjetju ponudili, glede na specifikacije, zmogljiv produkt. Sploh, če se podjetje odloči za predstavitev na predhodno omenjenem dogodku.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.