Samsung Galaxy XCover 4s

Samsung Galaxy XCover 4s je ustvarjen za kljubovanje neizprosnim pogojem in vam ob strani stoji tudi ob najtežjih preizkušnjah. Njegova oprijemljiva površina zagotavlja dober oprijem tudi na poti. Izpolnjuje standarda IP68 in MIL-STD 810G. Dovolj trpežen, da kljubuje tudi najbolj neizprosnim pogojem. Med pohodništvom ali ukvarjanjem z zunanjimi športi ste lahko prepričani, da je vaša naprava varna pred prahom in vodo*. Zaslon visoke ločljivosti omogoča optimalno izkušnjo ogleda fotografij, zemljevidov in drugih vizualnih vsebin – tako med potepanjem po stranskih poteh kot na terenu. Vključuje baterijo kapacitete 2800 mAh, ki vam nudi dovolj energije za tekoče delo ali nemoteno pretakanje vsebin.

Samsung Galaxy (G398) XCover 4s Dual SIM Black:
https://mobitrgovina.com/izdelek/samsung-galaxy-g398-xcover-4s-lte-black/

*Certifikat IP68: Odporen na vodo v največ 1,5 m sladke vode do 30 minut ter zaščiten pred prahom, blatom in peskom.*MIL-STD 810G je standardizirana oblika testiranja, ki jo je za natančno ocenjevanje omejitev naprav razvila ameriška vojska. Testne metode vključujejo poskus s padcem na udarno površino iz vezanega lesa na betonski podlagi z višine 1,2 m.

Vir: Samsung

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več