Revolucionarna virtualna tipkovnica

Revolucionarna virtualna tipkovnicaFantje in dekleta iz perspektivnega startup podjetja Whirlscape, so pred kratkim predstavili precej zanimiv projekt z naslovom Minuum. Govora je kot sami pravijo o praktični, enostavni in boljši različici touchscreen tipkovnice za pametne telefone in tablične računalnike. Te temelji na principu sistema QUERTY  »stlačenega« v eno vrstico in naprednega sistema za predvidevanje besed. Minuum se zaradi svojega specifičnega koncepta, lahko implementira tudi na številne druge načine. Kot je moč videti v promocijskem videu, lahko s pomočjo sistema Minuum besedilo natipkamo tudi s pomočjo hitrega gibanja s telefonom, s pomočjo igralnega ploščka ali celo s tipkanjem po povsem običajne kosu papirja.

Projekt Minuum se je nedavno pojavil tudi na spletni strani za pridobivanje začetnega kapitala Indie Go Go, preko katere je podjetje Whirlscape, zgolj v nekaj dneh zbralo že več kot 40.000 ameriških dolarjev, kar pomeni, da bomo virtualno tipkovnico Minuum lahko kmalu uporabljali tudi sami. Ta bo zaradi Applovega preferiranja lastne tipkovnice, za enkrat na voljo zgolj za operacijski sistem Android.

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več