Revija Forbes: Huawei Mate Pro 10 je najbolj priljubljeni pametni telefon leta 2017

V velikem testu pametnih telefonov, ki ga je naredila najbolj ugledna poslovna revija na svetu, Forbes,  je Huaweijev paradni konj Mate Pro 10 premagal Samsung Galaxy Note 8, iPhone X in LG V30.

Prvovrsten ameriški poslovni časopis Forbes je razglasil Huaweijev najnovejši vodilni pametni telefon Mate 10 Pro za »Najljubši pametni telefon leta 2017«.

Revija je Huawei Mate 10 Pro posebej pohvalila zaradi izredne moči, ki izhaja iz posebno zasnovanega čipa Kirin 970, ki je v reviji Forbes omenjen kot »najmočnejši čip v katerikoli Android napravi. «Kirin 970 je nova vodilna procesna enota z vgrajenim računalniškim sistemom umetne inteligence (AI). Nabor čipov ima posebno nevronsko procesno enoto (NPU), ki zagotavlja do 25-krat večjo zmogljivost kot štirijederni procesor s Cortex A-73 jedri.

»To priznanje prihaja v zelo posebnem času. Smo na robu revolucije pametnih telefonov. Po podatkih raziskovalnega podjetja IDC je bilo leta 2016 po vsem svetu za vsak prodan osebni računalnik, prodanih 5,6 pametnih telefonov. Do leta 2021 bo več kot 60 odstotkov svetovnega prebivalstva imelo pametni telefon. Trg postaja vse večji in globalen. Za nas so takšna priznanja zelo pomembna in nas motivirajo, da svojim strankam zagotovimo vedno najboljši produkt,« pravi Jackie Zhao, direktor Huaweija za Adriatic regijo.

Poleg izjemno močnega čipa, je revija Forbes pohvalila Huawei Mate 10 Pro za izjemno življenjsko dobo baterije. Izpostavila je tudi dvojno kamero, ki je boljša od vseh konkurenčnih naprav. Revija je pohvalila še izbiro različnih načinov fotografiranja, kot tudi vmesnik EMUI.

V članku je Forbes primerjal najnovejše vodilne pametne telefone različnih proizvajalcev. V test so bili vključeni: Samsung Galaxy Note 8, iPhone X in LG V30.

Priznanje revije Forbes je res nekaj izjemnega. Forbes je ena izmed svetovno najbolj spoštovanih poslovnih medijskih blagovnih znamk. Revija je znana po svojih priznanih poslovnih seznamih, vključno s seznamom najbogatejših Američanov (“The Forbes 400”), seznam svetovnih milijarderjev in najboljših svetovnih podjetij (“The Forbes Top 2000”).

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.