Pssst! To je namenjeno samo za ponosne lastnike ure Apple Watch

Apple že drugo leto zapored izkoristi priložnost novega leta, da lastnikom pametne ure Apple Watch predstavi nekaj prednosti uporabe najboljše pametne ure na trgu. Vsak lastnik pametne ure je do tega trenutka že prejel obvestilo na uro, ki je vsebovalo en izziv. Od 2. januarja naprej pa vse do konca januarja bo potekal globalni izziv. Uporabnike se spodbuja da vsak dan v mesecu januarju izpolnijo zastavljeni cilj gibanja, ki se meri s pametno uro. Slednja na zaslonu sproti prikazuje porabljene aktivne kalorije, to so kalorije porabljene zaradi fizične aktivnosti, čas trajanja fizične aktivnosti in držanje pravila, da se na eno uro vsaj enkrat vstane ter razgiba. Trije krogci, ki so sinonim za merjenje telesne aktivnosti morajo zato biti vsak dan zapolnjeni.

Tisti, ki bodo uspeli in cel mesec pridno telovadili bodo ustrezno nagrajeni s posebno značko, ki jo bodo nato lahko delili med prijatelji. S tem Apple Watch ponuja tudi priložnost, da se pobahate med vašimi bližnjimi in jim, poleg zdravega načina življenja, tudi zaradi uporabe najboljše pametne ure greste vsaj malo na živce.

Omenjen izziv pa ni prvi. Lansko leto so se pri Applu lotili odštevanja sekund do začetka novega leta. Apple Watch namreč spada med najbolj točne ure na svetu in z odštevanjem so lahko vsi uporabniki v danem časovnem pasu vstopili v novo leto v istem trenutku.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.