Prve ekskluzivne fotografije telefona Microsoft Surface!

Predsednik podjetja Microsoft Satya Nadella je že pred pol leta napovedal odprto vojno s podjetjem Apple na vseh področjih, in sicer od računalništva do zabavne elektronike. Ker se je ta »vojna« že pričela na področju osebnih računalnikov z nedavno predstavitvijo modelov Surface, je sedaj prišel čas še za spopad na področju pametnih mobilnih telefonov. Na spletu so se namreč pojavile prve fotografije pametnih mobilnih telefonov Microsoft Surface, kar pomeni, da so ti po vsej verjetnosti že skorajda nared za pričetek prodaje.

Če gre verjeti objavljenim fotografijam, bo podjetje Microsoft svoje pametne mobilne telefone družine Surface opremil z velikim okroglim digitalnim fotoaparatom z lečami Carl Zeiss ter bliskavico LED. Ohišje bo žal še vedno »škatlasto«, kljub temu pa naj bi bilo nadvse tanko in lahko za prenos. Za poslušanje glasbe bodo na voljo kar trije zvočniki, in sicer na spodnji in zgornji strani ter na sredini. Na spodnji strani sprednje stranice pa bomo našli tri gumbe, in sicer gumb »nazaj«, gumb »domov« in gumb za iskanje. Microsoftov novi telefon naj bi imel na voljo celo namenski gumb za aktiviranje fotoaparata in za slikanje.

Microsoft se pri pripravi pametnih mobilnih telefonov družine Surface ne bo odpovedal 3,5-milimetrskemu priključku za slušalke, za polnjenje in hiter prenos podatkov pa bo na voljo vmesnik USB-C. Na vgrajenem pomnilniku pa bo seveda nameščen operacijski sistem Windows 10 Mobile. Podjetje Microsoft naj bi nove pametne mobilne telefone družine Surface uradno predstavilo v drugi polovici leta 2017, v najslabšem primeru pa jih bomo ugledali šele v prvem četrtletju leta 2018.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.