Novi WhatsApp za Android še boljši in uporabnejši!

Mobilna aplikacija WhatsApp je med uporabniki storitev mobilne telefonije nadvse priljubljena, saj jo skupno uporablja že več kot ena milijarda posameznikov. Uporabniki preko nje namreč dnevno opravijo kar 100 milijonov klicev oziroma v povprečju kar 1.100 klicev na sekundo. Dosežek pa morda niti ni takšno presenečenje, še posebej če vemo, da preko nje popolnoma brezplačno komunicira ogromno ljudi, ki morda živijo v tujini, daleč stran od svojih domačih ter ljudi, ki vsak dan potujejo med različnimi državami.

Priljubljena mobilna aplikacija WhatsApp je pred kratkim postala še uporabnejša, saj dobila možnost opravljanja videoklicev, in sicer na mobilni platformi Android. Novost je trenutno še vedno v poskusni fazi in je omejena le ožjemu krogu uporabnikov, kljub temu jo lahko na svojo mobilno napravo Android namestite tudi sami. Za to potrebujete le mobilno aplikacijo WhatsApp Messenger 2.16.318 Beta, ki je dosegljiva naspletnem naslovu bit.ly/WhatsApp-Messenger-Beta in pametni mobilni telefon ali tablični računalnik z nameščenim operacijskim sistemom Android 2.3.4 ali novejšim.

Pred namestitvijo nove mobilne aplikacije WhatsApp za Android z možnostjo opravljanja videoklicev se je potrebno zavedati, da gre tu za poskusno različico. To pomeni, da ne bo delovala tako zanesljivo kot končna inačica. Kljub temu verjamemo, da boste z novo možnostjo več kot zadovoljni.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.