Novi Samsung Galaxy S9 bi lahko bil pregrešno drag

Vir, ki je seznanjen s Samsungovo cenovno strukturo za prihajajoči model S9 za Veliko Britanijo, je pred nekaj dnevi razkril, da bo novi model stal £100 več kot Galaxy S8. Poleg britanskih napovedi je v objavi bilo napisano stanje za ZDA, kjer bi prav tako naj prišlo do podražitve, in sicer za 100 ameriških dolarjev. Kar pa se tiče cene Galaxyja S9 v Evropi, napovedi kažejo na podražitev za 100 evrov. Vidimo lahko, da se je Samsung odločil za poenoteno podražitev na vseh trgih.

Nizozemska spletna stran TechTastic, ki je v preteklosti že uspešno napovedovala podrobnosti glede cene novih modelov Samsunga, je objavila, da bo Samsung Galaxy S9 stal 899 evrov, medtem ko naj bi večja izdaja Galaxy S9+ stala 100 evrov več, torej 999 evrov. Dotični ceni sta napovedani za Nizozemsko, vendar lahko z veliko gotovostjo trdimo, se cena na preostalih evropskih trgih ne bo bistveno razlikovala.

Če gre verjeti predstavljenim napovedim, bodo vse ostale države evro območja imele enotno ceno Samsungovih novih modelov. Galaxy S8 bo stal 799 evrov, S8+ pa 899 evrov. Kakorkoli že, cena je visoka, sicer ne tako visoka kot pri Applovih iPhonih, vendar še vedno govorimo o cenah, ki denarnicam nikakor niso prijazne.

TectTastic med drugim lahko potrdi tudi datume prednaročil in ostalih pomembnih dogodkov za evro ombočje. Prednaročila bodo potemtakem na voljo od 2. marca naprej, torej petek po Samsungovem dogodku 25. februarja. Prve pošiljke telefonov bodo začele 16. marca. Okrog teh datumov zdaj več ni dilem, kajti po številnih forumih se že začenjajo debate o tem, kako priti do težko pričakovanih telefonov.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več