Najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami na voljo v Evropi!

Podjetje Huawei je sporočilo odlično novico, da je njihov najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami na evropskem trgu naprodaj od 6. februarja, zanj pa je v prosti prodaji treba odšteti okoli 229 evrov. Tu seveda govorimo a pametnem mobilnem telefonuHuawei Honor 9 Lite, ki je opremljen z inovativno in napredno dvojno kamero na prednji in zadnji strani za enostavno in hitro zajemanje slik, ki izgledajo bolj naravno. Tako na prednji, kot na zadnji strani najdemo kombinacijo slikovnih tipal z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih točk in dvema milijonoma slikovnih točk. Večje tipalo skrbi za zajem podrobnosti, medtem ko druga kamera zajema podatke o globini za potrebe popravljanja točke izostritve po zajemu in učinka zamegljenega ozadja.

Ker pri pametnih mobilnih telefoni seveda ni vse v digitalnih fotoaparatih ion spletnih kamerih, ima pametni mobilni telefon Honor 9 Lite pod pokrovom procesor Kirin 659, ki mu družbo delajo 3 GB sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov pa skrbi 32 gigabajtov vgrajenega pomnilnika, ki ga je moč razširiti z do 256 gigabajtov s pomnilniško kartico microSD. Ohišje je obdano s kovinskim robom, v katerega je zadaj vpet čudovit steklen hrbet na katerem se poleg prej omenjene dvojne kamere nahaja tudi izjemno hiter bralnik prstnih odtisov. Na prednji strani pogled najbolj pritegne 5,65 palčni zaslon FullView z razmerjem stranic 18:9 in ločljivostjo 2.160 × 1.080 slikovnih točk, ki se ob robovih elegantno zakrivi. S tem se Honor 9 Lite postavlja ob bok najnovejšim trendom v svetu pametnih telefonov, hkrati pa v izredno kompaktnem ohišju ponuja neverjetno dober izkoristek površine na prednji strani. Vse skupaj napaja 3.000 mAh baterija, ki podpira hitro polnjenje s 5V napetosti in 2A toka. Na telefonu je nameščen Android 8.0 Oreo, ki mu družbo dela najnovejši Huaweijev uporabniški z vsemi svojimi dodatnimi funkcijami, kot so geste s členki.

Najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami Huawei Honor 9 Lite je v polnočno črni (Midnight Black), safirno modri (Sapphire Blue) in ledeniško sivi (Glacier Grey) barvni kombinaciji možno že kupiti v Nemčiji, Italiji, Španiji, Franciji in Združenem kraljestvu, kmalu pa bo ta na voljo še pri nas, vendar za nekoliko višjo ceno. Telefon bo stal okvirno 299 evrov in bo na voljo v Sloveniji zgodaj spomladi. S pomočjo postopka nano jedkanja zrcalni odsev barv resnično sije svetleje kot pri njegovih predhodnikih. Vse to pomeni, da boste gotovo izstopali iz množice, ko boste v roki držali pametni mobilni telefon Honor 9 Lite.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.