Modna zapestnica v vlogi polnilca mobilnika

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov dobro vemo, da avtonomija delovanja postaja vse večja težava, saj ta zaradi neprestane uporabe le redkokdaj preseže en dan. To je inženirje podjetja Qdesigns spodbudilo k pripravi modne zapestnice Qbracelet, ki jo je mogoče koristiti tudi v vlogi praktičnega polnilca. V novincu s kovinskim ohišjem v črni, srebrni, beli in zlati barvi je namreč vgrajena baterija kapacitete 1.160 (mili)amperskih ur, li zadošča, da povsem izpraznjeno baterijo pametnega mobilnega telefona iPhone 5S napolnimo do 60 odstotkov.

Modna zapestnica Qbracelet je prilagodljiva, je primerna tako za moške kot ženske in je na voljo v kar treh različnih velikostih. Novost je na voljo tako s priključkom microUSB kot Lightning, kar posledično pomeni, da lahko z njo v primeru sile napolnemo skoraj vse pametne mobilne telefone, ki so trenutno naprodaj. Novost lahko prednaročimo na spletnem naslovu bit.ly/QbraceleT, prvi kupci pa bodo novost prejeli konec leta. Maloprodajna cena za naročilo v Slovenijo znaša preračunanih 72 evrov.

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več