Kdaj bo vaš Samsung prejel posodobitev na novi Android?

Programerji pri podjetju Samsung so pošteno zavihali rokave in za nadvse priljubljena pametna mobilna telefona Galaxy S9 in Galaxy S9+ še pred koncem leta 2018 pripravili posodobitev na novi Android 9 Pie, kar je nedvomno razveselilo številne uporabnike. Kot vse kaže se bodo te posodobitve kmalu veselili tudi uporabniki pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy Note 9Galaxy Note 9 in Galaxy S8+ ter tabličnega računalnika Galaxy Tab A 2016. V naslednjih nekaj mesecih bo namreč za vse te mobilne naprave na voljo posodobitev na novi Android 9 Pie.

V mesecu januarju bodo posodobitev na mobilni operacijski sistem Android 9 Pie prejeli tako tablični računalnik Galaxy Tab A 2016 kot pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 9. V mesecu februarju pa bodo na svoj račun prišli uporabniki pametnih mobilnih telefonov Galaxy Note 9 in Galaxy S8+. Posodobitev seveda ne bo na voljo za vse uporabnike širom sveta hkrati, ampak bo uvedena postopoma in naj bi vse mobilne naprave »zajela« v nekaj tednih.

Posodobitev na mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie bo uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Note 9 in Galaxy S8+ ter tabličnega računalnika Galaxy Tab A 2016 pričakovano na voljo za prenos preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air). O razpoložljivosti nadgradnje pa nas bo Samsungova mobilna naprava obvestila sama oziroma bomo to lahko preverili tudi ročno, in sicer v nastavitvah mobilnega telefona ali tabličnega računalnika.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.