Kaj vse lahko prenese mobilnik Samsung Galaxy S4?

Podjetje Samsung je objavilo videoposnetek iz katerega je razvidno, da je supermobinik Galaxy S4 izjemno odporen na padce, udarce, tresljaje, praske in druge škodljive dejavnike. Glavne zasluge za to pa seveda gredo marljivim preizkuševalcem kakovosti izdelkov južnokorejskega giganta.

Če si lastite Samsung Galaxy S4 boste zagotovo pritrdili, da je izjemno priljubljen pametni mobilni telefon nadvse odporen na padce, udarce, tresljaje, praske in druge škodljive dejavnike. Zasluge za to gre predvsem marljivim preizkuševalcem kakovosti izdelkov južnokorejskega giganta, ki s pomočjo sodobnih naprav preizkušajo vzdržljivost nepogrešljivih napravic. Preizkuševalne naprave simulirajo vse dogodke, ki se lahko pripetijo priljubljenemu moblniku, kot na primer visoka temperaturna nihanja, padci iz zavidljivih višin, neprestano pritiskanje na tipke in podobno.

Da bi se uporabniki Galaxyja S4 lahko na lastne oči prepričali, kako vzdržljiv je njihov pametni mobilni telefon, je podjetje Samsung objavilo videoposnetek, iz katerega so razvidne vse procedure, ki jih njihovi strokovnjaki uporabljajo za namene preverjanja njegove kakovosti. Videoposnetek je dosegljiv na portalu YouTube, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/Pa4ab. Zagotavljamo vam, da boste presenečeni nad tem, kaj vse lahko prenese (vaš) supermobilnik Samsung Galaxy S4, ki vsaj na videz deluje zelo “krhko”.

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.

Mobitrgovina.com uporablja piškotke, zaradi zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Piškotki se prav tako uporabljajo za namene oglaševanja in raziskave. V ta namen vas prosimo za strinjanje. Nastavitve lahko tudi kadarkoli spremenite.

Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več