Huawei Honor Magic: Telefon, ki vas bo pustil brez besed!

Kitajsko podjetje Huawei se na področju mobilne telefonije vse bolj uveljavlja, saj so njegovi izdelki zmogljivi, zanesljivi in oblikovno precej zanimivi. Poznavalci so si enotini, da je novi pametnih mobilni telefon Honor Magic še posebej zanimiv in bo brez težav prepričal uporabnike storitev mobilne telefonije. Novinec je dejansko pametni mobilni telefon Honor 8, saj je opremljen z ukrivljenim zaslonom AMOLED z 12,9-centimetrsko (5,09-palčno) diagonalo ločljivosti QHD oziroma 2.560 x 1.440 slikovnih točk (gostota prikaza 577 točk na palec), zmogljivim procesorjem Kirin 950, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 64 gigabajtov. Na hrbtni strani najdemo fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk, na sprednji pa spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk. Pametni mobilni telefon Huawei Honor Magic bo zlahka zlezel v žep, saj meri le 146,1 x 69,9 x 7,8 milimetrov in tehta zgolj 145 gramov.

Glavna prednost pametnega mobilnega telefona Huawei Honor Magic primerjavi z drugimi modeli je v podpori za umetno inteligenco, ki so jo pri podjetju poimenovali »Honor Magic Live«. Tu dejansko gre za Huaweijev odgovor na storitev Google Now, saj gre za izjemno dovršenega digitalnega asistenta. Honor Magic je opremljen še z bogato paleto senzorjev, ki bodo zagotovili, da bodo podatki shranjeni v napravi dostopni le lastniku. Številni vgrajeni varnostni sistemi lahko namreč prepoznajo tako prstni odtis kot oči lastnika sodobne naprave.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Huawei Honor Magic je nameščen mobilni operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow baterija zmogliosti 2.900 miliamper ur pa podpira tehnologijo hitrega polnjenja. V pol ure jo je namreč mogoče napolniti do 90 odstotkov, 20 minutah do 70 odstotkov in v 10 minutah do zgolj 40 odstotkov. Pametni obilni telefon Huawei Honor Magic je trenutno mogoče kupiti le na kitajskem trgu zanj pa je potrebno odšteti okoli preračunanih 465 evrov. Upajmo, da bo novost kmalu naprodaj še pri nas.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.