Elephone S8: Zanimivi telefon z zaslonom brez robov!

Pri podjetju Xiaomi so s pripravo pametnega mobilnega telefona Mi Mix nedvomno zadeli v polno, saj so vse zaloge so pošlje v pičlih desetih sekundah po najavi začetka prodaje. K izjemnemu prodajnemu uspehu je nedvomno veliko pripomogel zaslon, ki je praktično brez stranskih robov, saj omogoča izdelavo relativno kompaktnih naprav z velikimi zasloni. Zato ne preseneča, da se je za enako potezo odločilo še eno kitajsko podjetje, in sicer Elephone, ki je med kitajskimi uporabniki storitev mobilne telefonije zelo priljubljeno.

Podjetje Elephone bo z zaslonom brez robov opremilo pametni mobilni telefon s prodajno oznako S8. Da bo naprava še bolj privlačna za kupce, bo zaslon brez robov na stranicah za nameček še nekoliko ukrivljen. O nadvse zanimivem pametnem mobilnem telefonu pa trenutno žal ni znanega veliko. Podjetje Elephone je razkrilo le, da bo opremljen z 2-jedrnim procesorjem, vgrajenim pomnilnikom kapacitete 128 gigabajtov in povsem prenovljeno tehnologijo za branje prstnih odtisov. Tu bo seveda na voljo še dvojni fotoaparat.

Podjetje Elephone naj bi zanimivi pametni mobilni telefon S8 ponudilo v prodajo kmalu. Čeprav maloprodajna cena novosti še ni bila razkrita verjamemo, da ta ne bo pretirano visoka.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.