Novice

Apple zaradi resne napake odpoklical telefone iPhone 6S! Je med njimi tudi vaš?

Objavil:

Apple zaradi resne napake odpoklical telefone iPhone 6S! Je med njimi tudi vaš?

Pred kratkim smo poročali, da se je kar precejšnje število uporabnikov Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone 6S na spletnih forumih razpisalo o težavah, ki jih imajo z baterijo naprave. Težava je povezana s samodejnim izklopom pametnih mobilnih telefonov iPhone 6S, pa čeprav je baterija povsem napolnjena. Ko se enkrat naprava izključi zaradi napake, povezane z baterijo, telefona ni več mogoče ponovno vključiti in to kljub temu, da je povezan s polnilcem.

Čeprav je podjetje Apple sprva o napaki molčalo, se je na koncu odločilo, da prizna napako, ki je odgovorna za naključne izklope telefonov iPhone 6S. Na srečo pa so se pri Applu odločili, da bodo vsem uporabnikom iPhonov z napako napravo brezplačno zamenjali. Če pa so uporabniki to že storili, jim bo podjetje Apple povrnilo stroške v celoti.

Pametni telefoni iPhone 6S z napako so bili izdelani med septembrom 2015 in oktobrom 2015. Ali je vaš mobilni telefon upravičen do brezplačne zamenjave baterije, lahko preverite na sila enostaven način. Za to potrebujete le serijsko številko vašega telefona iPhone 6s (General -> Settings -> About), ki jo nato vnesete v spletno stran, ki je dosegljiva na naslovu bit.ly/iPhone-6s-Program.

Vir: racunalniske novice / Google

0


Dodajte komentar