Apple klonil pritiskom in priznal težave z novo uro Watch Series 3 LTE!

Pred kratkim smo pričali o tem, da je podjetju Apple od začetka prednaročil pametne ročne ure Watch Series 3 s povezavo LTE uspelo prepričati kar 80 odstotkov kupcev. Le 20 odstotkov kupcev se je torej odločilo za klasično pametno ročno uro Apple Watch Series 3, katere delovanje je še vedno močno odvisno od pametnega mobilnega telefona iPhone. Zaradi tega je razočaranje kupcev pametne ročne ure Watch Series 3 LTE še toliko večje, saj so pri podjetju Apple priznali, da njihov izdelek ne deluje tako, kot bi moral in da zato lahko kupci vsaj na začetku pričakujejo težave.

Težava nove pametne ročne ure Apple Watch Series 3 LTE je v tem, da ko je ta povezana v omrežje Wi-Fi se povezava v mobilno omrežje LTE preprosto izklopi. To ne bi bilo nič narobe, če se novost ne bi samodejno povezala s katerokoli odprto dostopno točko, pa čeprav ta zahteva registracijo. Ker ta napaka zmanjšuje uporabnost pametne ročne ure Watch Series 3 LTE so pri podjetju Apple napako priznali in so že zavihali rokave z namenom, da jo odpravijo. Njihovi inženirji so prepričani, da jim bo uspelo omenjeno napako odpraviti zgolj s posodobitvijo operacijskega sistema.

Pri tem se je treba zavedati, da z odpravo omejene napake pametne ročne ure Apple Watch Series 3 LTE, težava z avtonomijo delovanja pri uporabi mobilne povezave LTE ne bo odpravljena. Ob uspešni povezavi v mobilno omrežje lahko namreč z novostjo opravilo le do največ eno uro telefonskih pogovorov, kar bo nedvomno razočaralo marsikaterega uporabnika.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.