Apple je s slušalkami AirPods zadel v polno!

Ko je podjetje Apple uradno predstavilo brezžične slušalke AirPods, je bilo to deležno posmeha, in sicer tako s strani uporabnikov kot konkurence. Nedavna analiza podjetja NPD pa je pokazala, da je podjetje Apple z njimi zadelo v polno, saj je povpraševanje po njih preseglo vsa pričakovanja. Računalniški gigant z brezžičnimi slušalkami AirPods namreč »pobere« kar 85 odstotkov vsega denarja, ki ga kupci namenijo brezžičnim slušalkam kar v praksi pomeni, da od vsakega evra, ki ga kupci namenijo za nakupbrezžičnih slušalk, podjetju Apple gre kar 85 evrskih centov.

Čeprav brezžične slušalke niso nič novega na področju mobilnih naprav, je podjetje Apple kupce prepričalo predvsem na račun visoke kakovosti zvoka. Največja prednost slušalk AirPods v primerjavi s konkurenčnimi izdelki je napredno čipovje W1, ki med predvajanjem glasbe skrbi za neprekinjeno povezavo med mobilno napravo in slušalkami. Poleg tega tu odpade vsako nadležno iskanje naprav s povezavo Bluetooth na telefonu ter povezovanju, saj takoj ko so te vzete iz škatlice, se povežejo s telefonom in uporabnik lahko v trenutku posluša najljubšo glasbo.

Avtonomija delovanja Applovih slušalk AirPods v primerjavi s konkurenčnimi je prav tako odlična, saj znaša kar pet ur oziroma 24 ur pri uporabi polnilnega ohišja. Prednost predstavlja tudi samo shranjevanje slušalk v priročni škatlici, saj je ta hkrati tudi polnilec zanje. Tu seveda ne smemo pozabiti na vgrajene senzorje, ki med drugim služijo zaznavanju slušalk v ušesu uporabnika. To v praksi to pomeni, da takoj ko uporabnik eno slušalko odstrani, se glasba preneha predvajati, svojo pozornost pa lahko nemudoma posvetijo neposredni okolici. Zaradi vseh odličnih lastnosti brezžičnih slušalk Apple AirPods ne preseneča, da so kupci zanje pripravljeni odšteti veliko denarja.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.