Apple iPhone 7 je končno bolj dostopen

To, da je mobilnik postal naš prvi računalnik in da so pogovori in SMS-i praktično že drugotnega pomena, je jasno že od prvega dneva, ko smo v roke prejeli svoj prvi pametni telefon. Časi se spreminjajo, potrebe po visoko zmogljivih telefonih pa naraščajo. Korak, ki ga morate narediti v naslednjih dneh, je zato jasen: zmanjšajte stroške za telefonijo in privarčujte za zmogljivejši mobilnik. Preprosto!

Čisto izi: iPhone 7 je lahko vaš, brez vezave in naročnine

Zakaj bi se vezali z nekom samo zato, ker si želite novega telefona? Prav zato preverite noro ponudbo izimobila, ki vam v sodelovanju z Big Bangom omogoča, da boste že zelo kmalu v svojih rokah držali najnovejši iPhone.

Kupite ga lahko v 20 neobvezujočih obrokih – brez naročnine in brez vezave. Izberite izimesec paket, ki je najbolj primeren za vaše mobilne navade, ter plačujte samo tisto, kar porabite.

Pri izimobilu so pri sestavljanju paketov mislili na vas in na vašo željo po varčni ter učinkoviti uporabi vseh mobilnih storitev. Zakaj bi plačevali za enote, ki jih nikoli ne pokurite, in zakaj bi vsak mesec vsa družina plačevala visoke zneske naročnine, od katere nimate veliko koristi.

S paketi izimobil boste zato dosegli dvoje:

Vsak član družine bo izbral svoj paket po meri in plačal dejansko tisto, kar potrebuje.

Ker ne boste zapravljali za nepotrebne storitve, ki jih ne potrebujete, vam bo ostalo več denarja za nov telefon.

Vir: Siol / Google

 

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.