Ace Eyewear: Pametna očala za družabne!

Konec leta 2016 so trgovci ponudili v prodajo posebna pametna očala, ki jih ljubitelji mladega družbenega omrežja preprosto morajo imeti. Tu seveda govorimo o pametnih očalih Spectacles, ki so namenjena izključno uporabnikom spletne storitve Snapchat, ki je nadvse priljubljena predvsem pri mladih. Ker so uporabniki pametna očala podjetja Snapchat sprejeli z odprtimi rokami, so se zanje odločili tudi pri podjetju Acton, saj so pripravili izdelek z oznako Ace Eyewear.

Pametna očala Ace Eyewear dejansko omogočajo objavo videoposnetkov neposredno na družbena omrežja, kot so FacebookInstagramYouTube in druga. Ker je novost opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, lahko z njo seveda zajemamo videoposnetke v visoki ločljivosti. Kamera ponuja zajemanje videoposnetkov s 120 stopinjskim kotom, s pritiskom na gumb, ki se nahaja v zgornjem levem kotu okvira očal pa lahko uporabnik bodisi zajeme fotografijo bodisi kratek videoposnetek, oboje pa lahko takoj objavi na družabnih omrežjih.

V pametna očala Ace Eyewear vgrajena baterija zagotavlja do eno uro avtonomije delovanja in do 80 ur avtonomije v stanju pripravljenosti. Ker je novost odporna tako proti prahu kot vodi, jo bomo lahko brez težav uporabljali tudi v naravi. V pametnih očalih Ace Eyewear je na voljo štiri gigabajte sistemskega pomnilnika, na katerega lahko shranimo do 40 minut videoposnetkov, kar je precej več od očal Snapchat Spectacles, saj je tu omejitev postavljena na zgolj 30 sekund.

Vir: racunalniske novice / Google

 

Sorodne novice

 

 

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Vsa zahtevana polja so označena z *.